Om oss

Vår historie er ganske enkel.

Jeg (Linn) møtte stadig interessante geekete jenter. Alle var lidenskapelig opptatt av noe – men ok da – de fleste var opptatt av nettgeekete ting, slik som meg. Jeg ville så gjerne samle alle for en avslappet diskusjon og vi kunne kanskje bli inspirert av hverandre.

Første gang vi var samlet var Ada Lovelace Day 2009. Det var mye entusiasme rundt bordet og vi diskuterte og det var kjempe gøy! Vi hadde hørt om Girl Geek Dinners organisasjonen og vi var alle enige om at dette var noe vi gjerne ville være med på, men vi hadde et par kriterier. Vi ønsker ikke å være ekskluderende – det vil si at ALLE er velkommen til våre arrangementer. Om du er mann, student, arbeidsledig, i jobb, barn, ungdom, pensjonert – vi skal ikke sette noen restriksjoner. Vi var også alle veldig opptatt av å lære noe nytt på hvert møte.

Jeg tror det tok vel et år før vi klarte å organisere oss ordentlig. Det er ikke før det siste året (2010/2011) at vi har klart å sumle oss til å bli registrert i det offisielle Girl Geeks Dinner registeret og har stelt i stand en god del arrangementer.

Målet er å skape et rom/forum der alle Girl Geeks føler seg velkommen til å … tja … la den indre geek’en stråle? Om det er noen som vil holde et foredrag om noe de er oppriktig entusiastisk om, skal de få lov til det – om det er et tema som ønskes diskutert skal vi forsørge det.

Vi er 3 hovedarrangører (som senere vil være styret): Linn Søvig, Cecilie Wian og Marianne Westerlund.

Modellen vi syns fungerer best er presentasjon først – så middag. Men vi tar forbehold at dette kan endres.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s